Valutawissel voor een reis naar Barcelona

15 Jan

Valutawissel voor een reis naar Barcelona

 

V: Ik zal reizen naar Barcelona met een groep. Is het beter voor mij om Amerikaanse Dollars uit te wisselen voor euro in Barcelona, of krijg ik een betere wisselkoers voor de uitwisseling in de Staten voor euro vóór de reis?

A: het zou een goed idee om na te denken een beetje over welke optie voor wisselkantoor is het beste voor u. De belangrijkste opties zijn:

1. Geld in reischeques veranderen voordat u begint de reis,
2. het gebruik van een credit card en afhalen op de automatische geldautomaten (ATM) in Barcelona wanneer nodig of wijzigen van contant geld.
3. Breng Cash

Uw creditcard gebruiken / cash kaart en afhalen op automatische kassiers (ATM)

Veel banken bieden een cash-kaart die functioneert als een creditcard en een cash-kaart voor terugtrekking. Houd in gedachten dat u waarschijnlijk uw bank adviseren wilt dat u wenst te gebruiken van uw creditcard / Cash in Spanje tijdens de reis periode vanuit de VS. Sommige banken Blokkeer kaart om veiligheidsredenen, tenzij u uw bank die uitgegeven van de kaart voor uw reis adviseren. En zal er een vaste Commissie die u moet betalen elke keer dat u geld opnemen. Vraag u bank hoeveel deze Commissie is. Rekening houden als u geld van uw creditcard en niet van uw bankrekening die je ook hebt te betalen voor een hogere rente voor kredietverlening terugtrekking. Dit kan worden vrij hoog voor een creditcard. Daarom als gezien een keuze hebben uw geld ingetrokken rechtstreeks vanaf uw account in plaats van uw creditcard uitkering kiezen.

Met behulp van uw creditcard / cash-kaart om geld te trekken vertegenwoordigt ook een gemakkelijke manier om geld te krijgen in de vreemde valuta wanneer u het nodig (u niet afhankelijk bank openingsuren). Er zijn autobanks over het centrum gelegen, dus zul je geen problemen met het vinden van ATM. De meeste van deze geldautomaten accepteert een kaart met het Visa-teken. Anderen zullen andere soorten kaart accepteren als goed bijvoorbeeld Mastercard, AMEX enz.

Brengen in contanten in de vreemde valuta

De Tyler groep Barcelona adviseert niet dragen van een veel geld met u tijdens een bezoek aan Barcelona. Maar het is een goed idee om een kleine hoeveelheid euro contant geld op voorhand ter dekking van de sommige aanvankelijke kosten zoals taxi, kunt maaltijd enz totdat u komen op een bank of cash punt te verkrijgen van wat meer geld. Barcelona heeft een zakkenrollen probleem en het is aangeraden om ervoor te zorgen dat u draag niet te veel contant geld rond met u.

 

 

http://barcelona.thetylergroup.org/2012/10/30/valutawissel-voor-een-reis-naar-barcelona/

 

 

Advertisements

One Response to “Valutawissel voor een reis naar Barcelona”

  1. zacharybennett65 January 15, 2013 at 5:58 am #

    What an helpful write-up, continue to keep authoring companion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: